Upoznajte se sa magazinom „ANANAS.mag“

aktivno gradjanstvo tekstEmisija Aktivno građanstvo i danas ima zanimljive priče za vas. U današnjoj emisiji vam predstavljamo aktivnu građanku Tijanu Guberinić koja je pokrenula online magazin „ANANAS.mag“.

ANANAS.mag je online magazin posvećen devojkama koje imaju stav, ideju i ambiciju. Za razliku od ostalih ženskih časopisa koji se mogu naći na našim prostorima ANANAS.mag za cilj ima prezentaciju kulture, književnosti i sedme umetnosti.

On takođe obrađuje teme kao što su moda i šminka ističući pri tome da žena ne mora birati između lepote i pameti. Predstavljajući zanimljive devojke, pokušavamo da dopremo do naših čitataoca i inspirišemo ih da budu bolji i odlučniji.

Posle svega pišući o enterijeru, sportu i zdravlju, trudimo se da Vam damo nove ideje i pomognemo vam da krenete u novom smeru – smeru zdravijeg i urednijeg života.

Naša gošća je Tijana Guberinić koja je osnovala magazin, a sa njom razgovaramo od 14 sati samo na Super radiju.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *