Upoznajte organizaciju AEGEE u emisiji Aktivno građanstvo

aktivno gradjanstvo tekstEmisija „Aktivno građanstvo“ vas očekuje i danas od 14 do 15 sati samo na Super radiju. Slušajte nas pažljivo i saznajte šta vam pruža ova organizacija.

Kao što ste i navikli u emisiji „Aktivno građanstvo“ vam predstavljamo organizacije koje deluju u našem gradu. U današnjoj emisiji upoznajte studentsku organizaciju „AEGEE“.

AEGEE Europe okuplja studente na brojnim konferencijama, seminarima, kongresima i drugim međunarodnim manifestacijama koje se tiču kulturnih razmena, unapređenja visokog obrazovanja i razvoja građanskog društva.

Naš gost je pr organizacije Bratislav Bojić, a ukoliko imate neko pitanje pošaljite mejl na info@superradio.rs

Emisija „Aktivno građanstvo“ od 14 do 15 sati samo na Super radiju.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *