Umetnici otvoren je još jedan konkurs za vas!

mmi8Centar za unapređenje društvene svesti – Super građanin iz Niša raspisao je konkurs za učešće na trećem „Multimedijalnom izazovu“.

Konkurs je otvoren pre svega za mlade i neafirmisane umetnike svih profila, ali i za afirmisane umetnike, koji žele da odgovore na naš izazov i pruže podršku mlađim snagama.

Tema trećeg „Multimedijalnog izazova“ je „Izazov“. Šta je za vas najveći izazov, mogu li oni da vas inspirišu?

Treći MM izazov biće održan u nedelju, 23. oktobra 2016. godine u Nišu, od 12 sati, a tačno mesto odružavanja biće poznato nedelju dana ranije.

Ideja je da na istu temu odgovore umetnici, svako iz svoje oblasti delovanja – kroz sliku, film, fotografiju, muziku, strip, grafit, poeziju, prozu, ples, predstavu…, a želja nam je da odmerimo umetničke snage Niša, povežemo različite umetnike, utičemo na neke nove umetničke aktivnosti i postavimo osnovu za veću društvenu angažovanost umetnosti.

Ukoliko ste inspirisani temom, a bavite se bilo kojom vrstom umetnosti, pošaljite nam sledeće podatke:

mmi18– Nekoliko rečenica o vama i vašem umetničkom radu (nazovimo to kreativnom, skraćenom biografijom);
– Jedna, a najviše tri vaše fotografije (na osnovu kojih ne biramo učesnike, već su potrebne za promociju „MM izazova“ u slučaju da vas izaberemo);
– Najviše tri primera vašeg autorskog rada (snimak, fotografija, pisani dokument…);
– Ukoliko niste u mogućnosti da obezbedite neka sredstava za rad u okviru „MM izazova“, navedite u prijavi (npr. boje, papir, izrada fotografija i sl.). Molimo vas da uzmete u obzir da su naša sredstva ograničena budžetom, te svoje potrebe navodite što preciznije i racionalnije, jer će i od toga zavisiti odabir učesnika (od naših mogućnosti);
– Kontakt telefon ili neki drugi način na koji vas možemo kontaktirati.

Sve ove podatke pošaljite nam na konkurs@supergradjanin.org.rs sa naznakom: ZA UČEŠĆE U „MULTIMEDIJALNOM IZAZOVU“!

ROK ZA PRIJAVU za TREĆI „Multimedijalni izazov“ je nedelja, 16. oktobar 2016. godine, ali se možete prijaviti i za ostale „MM izazove“ (najkasnije do nedelje, 4. decembra 2016, s obzirom na to da će poslednji „Izazov“ biti održan u nedelju, 11. decembra 2016).

Projekat „ Multimedijalni izazov“ finansiran je od strane Uprave za omladinu i sport Grada Niša, a sprovodi ga Udruženje građana „Centar za unapređenje društvene svesti – Super građanin“.

Kontakt osoba za dodatne informacije je Svetlana Rajković (018 42 87 593 ili svetlana@supergradjanin.org.rs).

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *