Umesto kupanja crtani film

Foto: Super radio

Foto: Super radio

Pošto je u Stolivu, gde izviđači provode svoje dane na letovanju, počela da pada kiša oko 13 sati pomera se planirano kupanje.

Štab tabora „Stoliv“ pripremio je izviđačima, projekciju izviđačkog filma „Nebesa – Up“, a nakon filma oni će druženje nastaviti igranjem društvenih igrica. Ovo je crtani animirani film studija Pixar iz 2009. godine. Radnja filma prati starca Karla, i dečaka izviđača Ratka. Oni će zajedno doleteti do Južne Amerike u kući koja leti uz pomoć aviona.

Uz društvene igre nakon projekcije ovog filma, 130 izviđača iz 5 odreda, uvežbavaće svoje kompozicije i koreografiju za večerašnju Karaoke žurku, koja ih očekuje u sklopu kulturno zabavnog programa.

Trenutno je u Stolivu 28 stepeni. Ukoliko želite da pogledate i vi ovaj film, video možete videti u nastavku ovog članka.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *