Ulična akcija „Pravo žena na legalan abortus“

Centar za devojkeOsnovna ženska prava, što predstavlja legalan prekid trudnoće, narušena su inicijativom za zabranu abortusa, što je upravo razlog okupljanja aktivistkinja „Centra za devojke“.

Akcija „Pravo žena na legalan abortus“ organizovana je za sredu, 28. januara, ispred poslovnog centra Kalča sa početkom u 12 sati. Transparentima aktivistkinje „Centra za devojke“ pokušaće da skrenu pažnju na probleme koji se uzrokuju ukolikose donese zakon koji će abortus proglasiti nelegalnim, kao i na to da bi ta odluka ipak trebala da ostane na trudnicama.

„Centar za devojke“ poziva sve koji su protiv ovakve odluke da svojim prisustvom podrže akciju.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *