Ulaznice u prodaji za koncert grupe „Viva Vox“ u Nišu

Viva Vox na Nišvilu 2014.
Foto: Nišvil promo

Najpoznatiji hor sa ovih prostora Viva Vox, poznat po svojim originalnim “a capella” obradama pop, rok i džez standarda, održaće koncert u Nišu posle tri godine, nakon dva unapred rasprodata koncerta u Domu Vojske u Nišu u martu mesecu 2016.

Prethodni nastupi u Nišu početkom jula 2015. u Dvorištu Univerziteta (Banovina) i u avgustu 2014. na Nišville jazz festivalu ostavili su vrlo snažan utisak na ovdašnju publiku.

Viva Vox će nastupiti u velikoj sali Doma Vojske u subotu, 6.aprila u 21h!

Ulaznice su u prodaji po ceni od 1.200 dinara za Parter i 1.000 dinara za balkon od danas, a mogu se kupiti na biletarnici Doma Vojske (Sinđelićev Trg bb) i u Energy music shop-u (TC Kalča – prizemlje, Obrenovićeva bb).

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *