Tvoja karijera počinje ovde – Job fair 2019

Jedanaesti po redu Job fair, čiji je slogan „Tvoja karijera počinje ovde“, održaće se u ponedeljak i utorak, 4. i 5. marta u holu Elektronskog fakulteta u Nišu. Svečano otvaranje je u 9:45h, a posetioce će u toku dva dana dočekati do sada rekordan broj kompanija – čak 34!

Ivana Mihajlović, glavni organizator sajma, preporučuje studentima da posete Job fair ’19 i probaju da nađu praksu, ili da ostvare kontakte koji će im pomoći u daljem usavršavanju.

„Potrudili smo se da ove godine svim mladim ljudima omogućimo da nađu posao ili praksu – naročito za IT struku – mada smo se trudili da bude posla i praksi za mašince, građevince, studente filozofskog fakulteta – naročito za prevodioce engleskog i francuskog jezika – ali i za studente psihologije, ekonomije i prava,“ kaže ona.

Organizatori dodaju da je novina ove godine i tribina pod nazivom „Prvi korak ka zapošljavanju – od studenta do Juniora“ koja će biti održana u utorak u 13h. Na njoj će studenti moći da nauče o procesu zapošljavanja, kao i to tome šta zapravo kompanije traže u preporukama.

Da saznate više, kao i da se prijvite za radionice ili ostavite svoj CV kompanijama, možete posetiti njihov sajt, ili slušajte Super radio i emisiju „Coolminacija subotom“, kada će nam u goste doći predstavnici BEST-a koji će nam reći više o sajmu poslova i stručnih praksi.

Tekst: Petar Đorđević

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *