Tvoja karijera počinje na Job Fair-u

10556483_830880193640169_2389475038324787099_nPreko 26 kompanija na jednom mestu! Besplatni seminari, radionice i treninzi za sve zainteresovane na ovogodišnjem Job Fair-u.

Sedmu godinu za redom, Udruženje studenata tehnike Evrope- Best grupa iz Niša organizuje Job Fair, a ove godine se održava 2. i 3. marta u holu Elektronskog fakulteta. Organizatori su za ova dva dana najavili niz zanimljivih besplatnih radionica, seminara i treninga za zaineresovane.

Prisutni će takođe imati priliku da se pokažuu razgovorima sa kompanijama: Leoni WS, Johnson Electric, StangaOne1, Vip mobile i INGSOFTWARE.

Studenti IT struke zajendo sa predstavnicima kompanije, mogu raditi na workshop radionicama, koje organizuje Devana Technologies i prikažu svoje znanje i snalažljivost. Takođe je za student ekonomije organizovan Case Study, gde će im kompanija zadati problem na kom će zajedno sa svojim timom raditi i pokušati da ga reše.

Očekuje vas i koktel sa predstavnicima Microsoft-a, gde možete predstaviti sebe i svoje znanje zaposlenima u stručnom i profesionalnom timu.

Formulare za prijavu, kao i više informacija možete naći na facebook stranici Best grupe iz Niša.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *