Trodnevni festival, izložba i art market

Povratak u buducnost 2 tekstTrodnevni festival, izložba i art market „Povratak u budućnost 2“ biće organizovan u Nišu od petka 22. do nedelje 24. aprila. Festival predstavlja svojevrsnu podršku mladim, pre svega ženskim, dizajnerskim i preduzetničkim snagama sa ciljem afirmacije ovakvih inicjativa nastalih na jugu Srbije kažu organizatori.

Učesnice projekta „CooperaDiva“ imaće mogućnost da na festivalu testiraju svoje poslovne ideje i da u konkretnom susretu sa potencijalnim kupcima razmotre mogućnost komercijalizacije svojih proizvoda i usluga navodi se u opisu događaja na društvenoj mreži Fejsbuk.

Za posetioce sajma organizovan je i prateći program:

Petak, 22. april, 19-23h

– Svečano otvaranje i druženje

Subota, 23. april, 12-23h

– 12-13h, Predavanje „Vizualna prezentacija proizvoda“, prof. Ana Ristić
– 18-19h, Dokumentarni film „Socijalna ekonomija kao alternativa“, rediteljka Sofije Papahristu, nastao u produkciji Fondacije Hajnrih Bel.

Nedelja, 24. april, 11-17h

– 11 – 17h Pump Up the VELOume – raj za bicikle, besplatna dijagnostika i opravke manjih kvarova za vaše omiljene dvotočkaše.

Sav ovaj sadržaj se realizuje u Deli prostoru u Davidovoj ulici broj 2, a ulaz je slobodan.

„Povratak u budućnost 2“ organizuje Fashion Corner u saradnji sa Udruženjem građanki Zadrugarice iz Niša i Internacionalnog festivala u Novom pazaru departmana za umetnost. Podršku je pružila Opština Medijana i Prostor za kreativno delovanje – Deli; dok su za medijsku podršku zaduženi Medija i reform centar Niš, Novinari Online, Super radio i veb portali Modni vrisak i FCmag.

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *