Trka ljubavi prvi put na Lovefestu

Heineken Lovefest u saradnji sa Beogradskim maratonom od ove godine pokreće novi projekat pod nazivom “Love race 5K”. Naime, poslednjeg festivalskog dana 300 učesnika koji se najbrže prijave imaće priliku da Vrnjačku Banju upoznaju trčanjem po najlepšem delu parka i neotkrivenim delovima grada na trasi dugoj 5 kilometara.

Organizatori festivala trkom žele da istaknu važnost zdravog života i pokažu da biti na muzičkom festivalu i dalje znači biti fizički aktivan. Projekat je podržao i Beogradski maraton, koji je tu inicijativu ocenio kao sjajan primer promocije zdravog stila života.

Trka ljubavi biće održana poslednjeg festivalskog dana, 3. avgusta, sa početkom od 19h, a svi zainteresovani za učešće se mogu prijaviti putem linka.

Za sve one koji su već kupili kartu za Heineken Lovefest trka je besplatna.

Najbržeg učesnika i najbržu učesnicu očekuje poklon vaučer u vrednosti od po 15.000 dinara za kategoriju trčanja Nike sportske opreme, a biće organizovano i nasumično izvlačenje dva startna broja čiji će srećni nosioci takođe uživati u toj nagradi.

Organizatori su svim trkačima obezbedili Lovefest majicu, startni broj, bezalkoholno Heineken 0.0 pivo, kao i posebnu medalju koja čeka sve koji prođu kroz cilj. Tu je i poseban voćni napitak pod nazivom “Lovefest Afterparty” koji je festival kreirao u saradnji sa Kafeterijom, a koji ima za cilj da podigne energiju i detoksira telo.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *