Trka u klizanju za mališane

trka u klizanju za decu (1)„Oxigen“, sportski klub iz Niša, prvi put organizuje takmičenje u klizanju za decu do 12 godina. Vaši mališani imaju priliku da se u nedelju, 1. februara, od 9 i 30 ujutru takmiče u klizanju na klizalištu S.C. Čair. Prijave se primaju do samog početka takmičenja na klizalištu i su potpuno besplatne.

Sve učesnike očekuju diplome, a najbolji će biti nagrađeni poklonom iz Roda centra.

Organizatori poručuju da bi najbolje bilo da takmičari na klizalištu budu od 9 časova, sa svojim zaštitnim kacigama, kapama i rukavicama, kao i naravno klizaljkama. Ukoliko nemate klizaljke moćićete da ih iznajmite na klizalištu po ceni od 50 dinara.Svi prisutni dobijaju šoljicu čaja i dobru zabavu.

Podatke kao što su ime, prezime, godina rodjenja, kontakt telefon i ime jednog roditelja-startelja, možete poslati i elektronskim putem na facebook strani klub SportskiKlubOxigen u porukama, ili na mail : s.k.oxigen@gmail.com.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *