Tribina: „Umreženi u borbi protiv trgovine ljudima“

trgovina ljudima tekstEU Info kutak i Centar za devojke iz Niša organizuju tribinu pod nazivom „Umreženi u borbi protiv trgovine ljudima“ u petak, 24. oktobra od 12 sati u niškom Media centru. Povod je Evropski dan borbe protiv trgovine ljudima koji se obeležio 18. oktobra nizom aktivnosti.

Prema navodima organizatora cilj ove tribine je da „okupi sve relevantne institucije i organizacije u Gradu Nišu kako bi na jednom mestu podelili informacije na temu borbe protiv trgovine ljudima vezane za Grad Niš, Srbiju, Evropu i kako bi učinili dodatne napore u umrežavanju naših institucija i organizacija radi što efikasnije borbe protiv trgovine ljudima“.

Prema najavama na tribini će učestvovati koordinatorka programa ASTRA SOS telefon i direktna pomoć žrtvama trgovine ljudima Olivera Potić, šef odseka za suzbija trgovine ljudima pri Ministarstvu unutrašnjih poslova Duško Klikovac, pomoćnica direktora Centra za socijalni rad u Nišu Javorka Ranćelović, predstacnica organizacije Centar za devojek Tatjana Nikolić i predstavnik EU Info Kutka Milan Stefanović.

 

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *