Tri praseta i Damojed u Pozorištu lutaka

Slika iz predstave "Damojed"

Slika iz predstave „Damojed“

Na repertoaru Pozorišta lutaka za narednu nedelju našle su se dve slobodne predstave. Za mališane, njihove roditelje i drugare niški lutkari će izvesti predstavu „Tri praseta“ i „Damojed“.

Dani za slobodne predstave su ostali nepromenjeni, dakle četvrtak i nedelja.

U četvrtak, 29. januara na repertoaru je predstava „Tri praseta“. Glavni junaci Bucko, Mucko i Gucko predstavljaju nam modernu priču o drugarstvu, ljubavi i zajedništvu. Tri praseta žive bezbrižno i ne sluteći da im se može desiti neko zlo i da će oko na njih kao na tri „dobra zalogaja“ baciti zloćudni i proždrljivi vuk.

Kako su tri praseta uspela da se spasu možete pogledati u četvrtak od 18 sati, dok je na repertoaru prvog dana februara od 11 sati i 30 minuta predstava “Damojed” a namenjena je deci starijoj od 5 godina.

Glavni junak, zmaj, je vegetarijanac, ne voli da otima dame, nije zao a nešto kuburi i sa plamenom. Međutim, kako bi ispunio očekivanja zmajske familije on otima damu da bi od nje napravio sladoled i poslužio ga na velikom zmajskom slavlju. Da li će zmaj na kraju shvatiti da su ljubav, plemenitost i dobrota prave životne vrednosti, i da li može biti pravi zmaj kač i kada je dobar saznaćete (naravno) ukoliko pogledate predstavu.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Jedan komentar na “Tri praseta i Damojed u Pozorištu lutaka

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *