„Tramvaj zvani želja“ nakon beogradske premijere dolazi u Niš

Tramvaj zvani zelja tekstDrama Tenesi Vilijamsa „Tramvaj zvani želja“ čiju režiju potpisuje Stefan Sablić biće odigrana u niškom Domu Vojske. Niška pozorišna publika ima mogućnost da odmah nakon beogradske premijere pogleda ovu predstavu koja je na redovnom repertoaru Zvezdara teatra.

Ovaj klasik angloameričke književnosti publici će predstaviti glumci Jelena Đokić, Ivan Jevtović, Paulina Manov, Bojan Dimitrijević i Duško Ašković i to u nedelju 13. decembra od 20 sati u sali Doma Vojske.

Prema rečima organizatora predstava govori o temama koje su „veoma aktuelne u svim vremenima i svim društvima: nasilje u porodici, zlostavljanje žena, beda i nemaština, fizička i duhovna“. Komad se takođe bavi i ljubavlju ili bolje rečeno traganjem za istom dodaju u agenciji Art&Tour.

Karte po ceni od 500 dinara za balkon, 550 dinara za sedišta od 13. reda u parteru do kraja i 600 dinara za karte u prvom delu partera mogu se kupiti od srede 25. novembra, a moguća je i rezervacija ulaznica putem telefona 065/404-21-17.

 

 


 

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *