Tradicionalna razmena knjiga u Univerzitetskoj biblioteci

razmena knjiga tekstUkoliko želite da učestvujete u razmeni donoseći udžbenike za osnovnu i srednju školu, stripove ili oštećene knjige ovo nije događaj za vas. Razmena knjiga u Univerzitetskoj biblioteci „Nikola Tesla“ zamišljen je drugačije.

Redovna aktivnost Univertzitetske biblioteke je i trampa knjiga koja ima za cilj da i biblioteka, ali i vi obogatite svoj fond knjiga. Pravila su jednostavna: za svaku donetu knjigu, možete izabrati jednu zauzvrat, a koje knjige dolaze u obzir?

Beletristika može, mada se prednost daje stručnoj literaturi kažu u biblioteci, a s obzirom na to da je učešće besplatno i da nije potrebno da ste član biblioteke kako biste učestvovali u razmeni knjiga mi vam predlažemo da se u sredu 4. februara prošetate do biblioteke od 14 do 18 sati.

 

 

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *