Tradicija se nastavlja – 7. Auto Moto Fest u Nišu

automoto fest 2015Dvadeset hiljada posetioca očekuju organizatori 7. Auto Moto Festa koji će biti održan u Hali „Čair“ od 7. do 9. oktobra.
Na 2.000 kvadratnih metara u Nišu će se predstaviti vodeći svetski proizvođači vozila, delova i auto opreme.

Pored brojnih premijera putničkog i teretnog saobraćaja, planirane su i prateće manifestacije, koje će upotpuniti trodnevno dešavanje koje je postalo tradicija. Prodavci dvotočkaša takođe će predstaviće svoje najnovije modele.

Ali će možda biti još interesantniji stari modeli – i ove godine posetioci će zadovoljiti svoja čula izložbom oldtajmera.

Na ovogodišnjem Sajmu učešće su potvredi Ford, KIA motors, Fiat, Toyota, Citroen, Great Wall, Audi, Škoda, Renault, Dacia, Nissan,GAZ kao auto škole i auto servisi.

Organizator Auto Moto Festa je City Marketing Centar uz podršku Grada Niša.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

2 komentara na “Tradicija se nastavlja – 7. Auto Moto Fest u Nišu

  1. Pingback: Tradicija se nastavlja – 7. Auto Moto Fest u Nišu | Niške Vesti

  2. Pingback: Tradicija se nastavlja – 7. Auto Moto Fest u Nišu | MediaPress

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *