Toni Parsons gost knjižare Delfi u Nišu

Foto izvor: laguna.rs

Foto izvor: laguna.rs

Ukoliko ste i vi zaljubljenik u dela „Potraga za suncem“, „Odlasci“, „O životu, smrti i doručku“, „Ljudi i dečaci“, „Novi početak“, „Moja omiljena supruga“, „Naše zaboravljene priče“ i mnogih drugih naslova koji potpisuje jedan od najpoznatijih svetskih pisaca Toni Pasons imamo lepu vest. Na poziv Izdavačke kuće Laguna pisac će gostovati na predstojećem 59. Međunarodnom sajmu knjiga u Beogadu, a Niš će autor posetiti u petak, 31. oktobra.

Povod za gostovanje pisca na sajmu, ali i u Nišu je promocija njegovog novog romana „Jedan po jedan“. Reč je o trileru koji je pun preokreta o londonskom serijskom ubici koga zbog žrtava među najbogatijim žiteljima ove metropole društvene mreže obožavaju. Druženje i promocija njegovog romana zakazano je za petak, 31. oktobra od 16 sati u knjižari Delfi u Voždovoj 4.

Britanski pisac, Toni Parsons jedan je od najprodavanijih pisaca današnjice. Njegove knjige su prevedene na više od 40 jezika, a na štandu Izdavačke kuće „Laguna“ on će potpisivati  svoje knjige u subotu 1. novembra od 15 do 17 sati na Beogradskom sajmu knjiga.

 

 

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *