„The best of“ Dr Nele Karajlić u petak na Letnjoj pozornici

Svoj prvi samostalni koncert u Nišu dr Nele Karajlić održaće u petak, 14. juna, od 21h, na Letnjoj pozornici u Tvrđavi.

Ovo će biti sjajna prilika da poštovaoci njegovog višedecenijskog stvaralaštva u različitim sferama umetnosti, pođu na muzičko putovanje kroz vreme, na kome će predstaviti sve ono najbolje što je radio sa “Zabranjenim pušenjem”, “The No Smoking Orchestrom”, ali i svoje nove pesme koje nastavljaju tamo gde je Nele stao pre 20 godina.

“Nele Karajlić je jedan od simbola nekadašnje Jugoslavije, jedan od simbola osamdesetih, one decenije koju smatramo zlatnim dobom jugoslovenskog rokenrola. Ali on nije muzejski eksponat, nego čovek koji i danas ima mnogo toga da kaže i koji to radi isto kao osamdesetih: zabavno, pametno, sa duhom, ponekad dirljivo” ističe Ivan Ivačković, rok kritičar i publicista.

Neletove pesme “Ženi nam se Vukota”, “Gile šampion”, “Nedelja kad je otišo Hase”, “Il si bos il si hadžija”, “Dan Republike” su bezvremenski hitovi i podjednako se doživljavaju kao i pre 20 godina.

„Zadnji put sam svirao u Nišu dok je EI Niš bio kvalitetniji od Sonija. Tehnologija se menjala ali su osjećanja i pjesme ostale iste. Vidimo se na letnjoj pozornici.“ – poručuje pred koncert Nele Karajlić

Ulaznice se prodaju na više lokacija i to u agenciji Clock Travel, Win Win prodavnicama, knjižarama Delfi i Indigo kao i u kafeu Pozornica na Letnjoj pozornici, po ceni od 1000 dinara.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *