Testiranje u Nišu za Microsoft prakse i zaposlenje

Microsoft tekstUkoliko želite da tokom leta usavršite svoje znanje pruža vam se mogućnost za Microsoft letnju praksu, ali i ukoliko tragate za poslom slobodno je radno mesto inženjer za razvoj softvera. Prijavite se na vreme, testiranje će biti održano i u Nišu.

Kako bi dobili posao ili praksu u Microsoft razvojnom centru u Srbiji potrebno je da pošaljete CV i propratno pismo, sačekate poziv za testiranje i naravno prođete test. Ove godine će se testiranje za praksu i posao po prvi put održati u Nišu i to u nedelju, 29. marta od 16 sati na Elektronskom fakultetu.

Sve informacije u vezi sa praksom možete potražiti na zvaničnom sajtu, dok je opis posla inžinjera za razvoj softvera dostupan na ovoj stranici.

 

 

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *