Tema emisije „Zenica – Niš Calling“ su dečja prava!

Slušajte još jedno izdanje emisije „Zenica-Niš calling“ – prve online emisije, koja se vodi iz dva studija (studio radija Active iz Zenice i studio Super Radija iz Niša).

A šta vas očekuje u utorak, 28. marta 2017. godine od 18:30 sati:

Komentarište i osvojite karte za pozorište: Zašto je važno ići u pozorište u djetinjstvu?

I ovaj put nagrađujemo naše slušaoce, ali one najmlađe, i to sa 2 ulaznice za predstavu „Kroki i prijatelji“ koju će u okviru Zeničkog proljeća u Bnp Zenica izvesti Pozorište za decu Kragujevac, a najmlađi iz Niša biće nagrađeni kartama za dečju predstavu „Čuvari priprode čiste“ u Pozorištu lutaka.

Tema ove emsije su dečja prava, zato će niški studio da ugosti direktora Mreža organizacija za decu Srbije (Saša Stefanović), a zenički studio će ugostiti predstavnike udruženja NAŠA DJECA Zenica. Predstavit ćemo i rad Dječijeg parlamenta iz Zenice, kao i Saveta za srednjoškolce iz Niša.

Naši sugrađani iz Zenice i Niša odgovorili su na pitanje: Šta treba uraditi da bi se poboljšao položaj dece u našem gradu?

U rubrici Raja iz kraja predstavljamo bend Decokvaritelji, a iz Zenice predstavljamo Ermin Telalovic – momka čije se pjesme vrte na MTV.

 

Emisija „Zenica-Niš calling“ je prve online emisije, koja se vodi iz dva studija, iz dva grada i iz dve države (studio radija Active iz Zenice i studio Super Radija iz Niša).

U rubrici Čaršijom pronalazimo znamenitosti koje su iste u ova dva grada i povezujemo ih na taj način da će vam se činiti da imate jasnu sliku pred sobom.

Ovo je emisija u kojoj  nagrađujemo i anketiramo naše slušatelje. Na isto pitanje odgovraraju Zeničani/ke i Nišlije/ke.

U rubrici Raja iz kraja predstavljamo dva lokalna benda iz ovih gradova, a rubrike Superaktiv i Šta ima donose vijesti iz naših gradova kao i novosti iz NVO sektora. Svake sedmice, u jednom od studija, ugostimo stučnjake iz različitih oblasti.

Uživajte 90 minuta u spoju ove dvije energije, obogatite se, zabavite i informišitete.

Ova emisija realizira se u okviru projekta“(Re)connecting a region” uz podršku Švajcarskog nacionalnog veća mladih.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *