Tehnologija, nauka, knjiga i sport uz zvuk gitare

Coolminacija subotom samo što nije počela, a vi pročitajte koje smo vam priče pripremili.

U današnjoj emisiji govorimo vam o nedavno održanom Dron danu sa Stevicom Cvetkovićem, ali i o takmičenju na Elektronskom fakultetu – Hakaton sa predstavnicima Studentskog inovacionog centra.

Sajam knjiga u Nišu nam najavljuje direktor Niškog kulturnog centra, Srđan Savić, dok nas sa aktivnostima Saveza za rekreativni sport grada Niša i narednim rekreativnim turama upoznaje Vladimir Mančić.

Najavićemo vam i koncert Masima Savića sa promoterom Veroljubom Radojkovićem, a predstaviće nam se i sastav Why Not uživo iz studija Super radija.

Šta mislite da li je bicikl ok voziti sada? Odgovoriće nam niški biciklisti i to opzbiljni biciklisti (prvaci) Jovan Radjković i Ivana Kostić.

Emisija Coolminacija subotom i danas od 12 do 14 sati samo na Super radiju.

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Jedan komentar na “Tehnologija, nauka, knjiga i sport uz zvuk gitare

  1. Pingback: Tehnologija, nauka, knjiga i sport uz zvuk gitare | Niške Vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *