Takmičenje u bacanju bumeranga u Nišu

1Takmičenje u bacanju bumeranga po drugi put organizuju učenici Mašinsko- tehničke škole „15.maj“ zajedno sa svojim profesorima. Kvalifikacije će biti održane 25. april, a finalni deo takmićenja biće 10. maja 2013.

Pravo učešća imaju učenici svih osnovnih i srednjih škola, a sve što treba jeste da se na broj telefona prijave nekom od organizatora na telefone 063/424-629, 018/588-581 i 062/8497-263.

Za prva tri mesta na takmičenju obezbeđene su vredne nagrade.Bumerange, kao i osveženje organizovala je škola, kako na kvalifikacijama tako i na samom finalu. Učenici se nadaju da će ovo takmičenje postati tradicija u gradu i da će ovog puta odziv biti veliki.

„ Cilj nam je da decu sklonimo sa računara barem na trenutak. Ovo takmičenje je idealna prilika za to. Samo takmičenje ima dve faze. Prva faza su kvalifikacije za takmičenje i održaće se 25.4., a završnu fazu čini veliko finale koje će biti održano u maju mesecu. „ kaže Jovan Milić, učenik MTŠ „15.maj“ i predsednik učeničke kompanije „BWS“.

Kvalifikacije su 25. aprila 2013. godine od 10 sati, dok je finalni deo takmičenja planiran za 10. maj 2013. godine od 10 sati.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *