Takmičenje 400 izviđača/izviđačica u Cerju na IOV LOLA

Odred izviđača „Lola“ će u periodu od 9. do 11. juna 2017. godine organizovati izviđačko-orijentacioni višeboj pod nazivom „IOV LOLA“ na teritoriji Opštine Pantelej, u Izviđačkom centru Cerje, nadomak Niša.

Cilj naše organizacije je promovisanje zdravog načina života, prepoznavanje pravih vrednosti, očuvanje životne sredine kao i vaspitanje mladih, a sve to kroz tradicionalne izviđačke veštine i program koji inače sprovodimo u svom radu (orijentacija i topografija, prva pomoć, pionirstvo, višeboj, kulturno zabavni program…)

Očekujemo oko 400 učesnika, sa teritorije Republike Srbije (Niš, Bela Palanka, Beograd, Velika Plana, Zaječar, Vranje, Novi Sad, Petrovac na Mlavi..) , ali i iz Bosne i Hercegovine (Prijedor, Zenica, Banovići, Banja Luka, Bosanski Brod), kao i Crne Gore i Makedonije.

Dodatne informacije možete naći na sajtu Odreda www.lola.org.rs.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *