Tablete u vezi kojih čak i lekari imaju zablude

Ilustracija

Plašite se da kontraceptivne tablete goje ili izazivaju hormonske poremećaje?

Šta o ovim tabletama kažu neki lekari u našoj zemlji, a šta statistika?

Šta je zapravo istina?

Otvoreno, bez ustručavanja, u ime mnogih devojaka i žena sa ginekologom Dušanom Simovićem iz Doma zdravlja u Nišu razgovarala je autorka i voditeljka emisije „U ritmu zdravlja“ Marija Milanović.

U ovoj emisiji slušaćete o prednostima i nedostacima korišćenja oralnih kontraceptiva, ali i dobrim i lošim stranama tableta za odlaganje ciklusa, korišćenju dnevnih uložaka, tampona i mnogim drugim interesantnim temama koje su vezane za reproduktivno zdravlje.

Muškarci i vi ste pozvani da nas slušate jer je ova tema podjednako važna za sve nas. Zato se udobno smestite u hlad i uz čašu hladnog pića ili kafu razmišljajte sa nama o zdravlju.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *