„Svi na sneg“ prvi put ove godini

Foto: Super radio

Foto: Super radio

Ukoliko vam u gradu nije dovoljno hladno ili ste se uželeli snega i skijanja, preporučujemo vam druženje na planini u nedelju 1. februara. Prva ovogodišnja destinacija u okviru akcije „Svi na sneg“ je Stara planina, tačnije Babin Zub.

Polazak je u 7 sati sa parkinga kod Tvrđavskog mosta. Svaki putnik je osiguran, a uz vođu puta i rekreatora obezbeđena je i lekarska ekipa.

Cena povratne karte je 500 dinara i možete je kupiti u Turističkoj organizaciji Niša, u Voždovoj ulici, radnim danima od 8 do 19 sati, a ukoliko bude nepopunjenih mesta i u subotu od 8 do 12 sati.

Akciju organizuje niški Savez za rekreativni sport pod pokroviteljstvom Grada Niša.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *