Svetsko na Super radiju vol.2

Završen je još jedan deo takmičenja na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Sa vama ponovo u studiju tri momka. Jedan novinar, jedan fudblski sudija i jedan sociolog, koji ovaj sport voli više od svoje profesije.

Kada pogledate u prošlost, videćete da su oni koji su izgubili ratove u Rusiji izgubili i ovaj fudbalski, osim Francuske, koja je stigla skoro do Moskve. Petlovi su na dobrom putu da urade ono što Napoleon nije uspeo, ali na Svetskom prvenstvu ne postoje saveznici, već svaki put se otvaraju novi frontovi.

Četvrtfinalne bitke su nam poznate, pobednici još nisu. Zato analiziramo da bismo predvideli. U 14 sati, na Super radiju, budite deo bogate istorije fudbala i Rusije.

 

Tekst: Stevan Marković

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *