Svetski dan knjige na Super radiju

Zdravo drugari!

U ovaj divan aprilski ponedeljak iz studija Super radija za vas sijaju dve Ane  – moja malenkost Ana Anđelković  za mikrofonom i BjesAna u ulozi tonske realizatorke.

Toliko toga vas ovih dana mami da izađete napolje, te će mi posebno zadovoljstvo biti da vam objasnim zašto treba prošetati do Akademskog pozorišta. Zato ovaj ponedeljak započinjemo gostovanjem glumaca Nikole Savića i Stefana Nikolića.

Gde je pozorište, tu su i knjige, a Šekspir je sinonim za oba, a njegovim imenom obeležen je zanavek  i svetski Dan knjige – 23. april.

Uz svo to kulturno uzdizanje, duše će nam biti na mestu ako su nam džepovi puni, a kako se to postiže objasniće nam u telefonskom uključenju Miloš Milutinović iz IQ centra, koji je juče sproveo trening kurs na temu finansijske inteligencije.

Budite u 12h na streamu našeg radija, ulepšaćemo vam šetnju pored suncem okupane reke, naporan dan na poslu ili napraviti štimung za spremanje ispita. Tu smo da vas motivišemo da uhvatite dan!

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *