Svetska konferencija mladih – Šri Lanka

logo WCYUkoliko imate od 18 do 30 godina imate mogućnost da prisustvujete Svetskoj konferenciji o omladini u Šri Lanki. Ne brinite: organizator snosi troškove učešća za omladinske delegate.

Teme kojima će se mladih baviti su omladinska prava, inkluzivno učešće mladih na svim nivoima, osnaživanje marginalizovanih grupa mladih, borba protiv sistematskih nejednakosti, rodna ravnopravnost, globalizacija.

U glavnom gradu Šri Lanke će se od 6. do 10. maja okupiti oko 1500 učesnika iz čitavog sveta, od čega 750 predstavnika mladih uzrasta od 18 do 30 godina, kao i predstavnici država, zvaničnici UN, predstavnici međunarodnih i regionalnih organizacija, akademske i stručne zajednice.

Organizator snosi troškove učešća za omladinske delegate, a više informacija može se naći na sajtu http://wcy2014.com/

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *