Svet sa vrha Evrope

Počinje nova sezona emisije „U ritmu zdravlja“ i od starta krećemo pravo do samih vrhova!

Jedan od razloga je zato što smo ambiciozni, a drugi, još važniji, je taj što nam večeras u goste dolazi čovek koji je osvojio vrh Evrope.

Kako je izgledao uspon po Alpima, sa kojim izazovima se susretao i ko mu je bio najveća podrška u avanturi zvanoj Mon Blan sa Miroslavom Dokmanom razgovara autorka i voditeljka emisije „U ritmu zdravlja“ – Marija Milanović.

Poslušajmo utiske sa izazovnih uspona i jučerašnje tribine o velikim ekspedicijama koju su članovi planinarskog kluba „Preslap“ održali u Nišu, njihove planove za godine pred nama i upoznajmo se sa akcijama koje ovaj klub organizuje u narednom periodu.

Postani i ti planinar i nikada se ne zna – možda i ti jednog dana budeš na vrhu Evrope.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *