Sve je moguće kad smo pozitivni! – PozitivNI 2017 te zove

Pozitvni tekstPozitivNI ulični festival koji će se ove godine održati treći put za redom, 3.juna u Nišu, raspisuje Javni poziv za učesnike/performere.

Na Pozitivnom festivalu mogu učestvovati institucije, udruženja i pojedinci iz Srbije i inostranstva koji žele da na bilo koji način prezentuju svoj talenat, kreativnost ili dosadašnji rad.

Svi zainteresovani mogu poslati prijavu sa naznakom „PERFORMER POZITIVNI FESTIVAL 2017“ najkasnije do 1.maja 2017.godine, na mail artist.pozitivnifestival@gmail.com.

Prijava za učešće na festivalu treba sadržati:

– Ime i prezime performera (ili naziv udruženja/institucije)
– Kontakt podatke ( e-mail, broj telefona)
– Kratak opis aktivnosti koju prezentuju
– Fotografiju, tonski zapis ili video link dosadašnjeg rada (nije obavezno)

Pozitivni festival je pokrenut 2015.godine sa vizijom da okupi sve vrste umetnika, muzičara, institucije , pojedince-kreativce i posetioce svih generacija na jednodnevni događaj koji će im pružiti doživljaj pun pozitivne energije kroz brojne performanse, koncerte ,radionice i mnoštvo drugih aktivnosti. Od svog nastanka pokupio je veliki broj pozitivnih kritika zahvaljujući inovativnom pristupu i prisustvu velikog broja interaktivnih programa koji se predstavljaju za publiku različitog uzrasta i interesovanja. Za dve godine postojanja na Pozitivnom festivalu nastupilo je preko 1000 učesnika na više od 50 punktova a 20 000 ljudi je posetilo festival.

Tekst priredila: Julija Krstić, event menadžer

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *