U susret Evroviziji sa Nikolom na SUPER RADIJU

Ovogodišnji izbor za pesmu Evrovizije održaće se u Izraelu, sredinom maja. Pre toga, očekuje nas izbor nacionalnog predstavnika Srbije, na takmičenju Beovizija, koje će biti održano 27. i 28. februara. Finale ovog takmičenja očekuje nas 3. marta.

Previše informacija? Zvuči kao neka teška teorija? Ne brinite! Možda smo vas uplašili ovim silnim datumima, ali ćemo vas zato zabaviti u specijal-emisiji Super Radija.

Emisija „U susret Evroviziji sa Nikolom“ emitovaće se uživo u nedelju, 24. februara u 19 časova. Putem telefonske veze, u studio će se uključiti neki od takmičara na Beoviziji – takmičarke Una Senić i Nataša Guberinić, kao i niški popularni bend – Majdan.

Pored preslušavanja pojedinih domaćih pesama koje će učestvovati na Beoviziji, u našoj specijalnoj emisiji imaćete priliku da slušate i neke od najupečatljivijih kompozicija Evorovizije. Njih će komentarisati analitičari Super Radija – Nina Stojanović i Petar Vučković, PR menadžeri, sa voditeljem emisije – Nikolom Golubovićem.

Očekuje vas najbolja zabava na talasima SuperRadija.

PS. Za one najsrećnije slušaoce – pripremili smo i nagrade! Pažljivo nas slušajte u nedelju od 19h!

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *