„Super Rio 2 Karaoke“ u bioskopu „Vilin Grad“

Rio 2 tekstBioskop “Vilin Grad” i Super radio vas pozivaju na raspevane Super Rio Karaoke. Zapevajte, dobro se zabavite i osvojite vredne nagrade iz filma “Rio 2”.

Iako srećna plava porodica vodi savršen život u mračnom Rio de Ženeriju, ona odlučuje da se preseli u nepoznate šume Amazonije. A toga ne bi bilo da Biserka nije odlučila kako deca moraju da nauče da žive kao i sve prave ptice.

Brojne uzbudljive avanture doživljavaju na putu, ali za najveću od svih – upoznavanje sa Biserkinom porodicom, nisu bili spremni, naročito smotani Plavko. Iako iz sve snage nastoji da se uklopi u novu sredinu, Plavko se ne snalazi najbolje, a pomalo komplikovanu situaciju dodatno otežavaju Biserkin otac i poznati zloća iz prvog dela, Najdžel, koji polako sprema osvetu

Ova vesela, plava porodica stiže i u bioskop “Vilin Grad” gde će publika moći da vidi njihove dogodovštine na velikom bioskopskom platnu od 10.aprila. Kako bismo bili dobri domaćini, našim plavim drugarima priređujemo karaoke žurku. Svi ste pozvani, a potrebno je da ponesete dobro raspoloženje da bismo lepo pevali, igrali i super se proveli na prvoj „Super Rio 2 Karaoke“ žurci čiji je veseli početak planiran za 12 sati, u subotu 12. aprila

Ukoliko i vi želite da učestvujete u „Super Rio 2 Karaoke“ žurci potrebno je da:

– Izaberete pesmu koju ćete da pevate (spisak pesama je na kraju ovog članka)

– Pošaljete nam do petka, 11. aprila, svoju prijavu na rio2karaoke@superradio.rs, a ona u mejlu navedite vaše ime, prezime, broj telefona, godište i naziv pesme koju ćete pevati.

Žiri koji će ocenjivati vaše pevanje su glumci Akademskog pozorišta Studentskog kulturnog centra, a očekuje vas dosta vrednih nagrada iz filma “Rio 2”.

Za nesmetano uživanje u animiranom filmu “Rio 2” obezbeđena je sinhronizacija čiju režiju potpisuje Dragan Vujić Vujke. Glavne uloge u sinhronizaciji ponavljaju glumci iz spektakularnog prvog dela – Dragan Mićanović daje glas Plavku, Ana Sofrenović dočarala je Biserku, dok Bojan Žirović igra zloću Najdžela.

Spisak pesama:

1. Jednog dana rešio moj tata (2:57)

2. Išli smo u Afriku (1:41)

3. Kad si srećan (3:36)

4. Lako je prutu (1:59)

5. Majka (2:16)

6. Mamine maze (2:39)

7. Miš je dobio grip (1:46)

8. Muzičar (2:18)

9. Pustite decu nek rastu (2:57)

10. Šaputanje (1:27)

11. Telefonijada (2:23)

12. Vuče Vuče bubo lenja (2:10)

13. Zakleo se bumbar (2:45)

14. Eci peci pec (1:59)

15. Kad si srećan

16. Razbole se lisica (2:05)

17. Vrapcici – 12 godina (2:59)

18. Zemlja Dembelija (2:58)

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Jedan komentar na “„Super Rio 2 Karaoke“ u bioskopu „Vilin Grad“

  1. Pingback: Porodični vikend 12. i 13. aprila | Bioskop Vilin Grad

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *