Super radio sa izviđačima u Stolivu

brckanje-krckanssssje'banerTročlana ekipa Super radija je sa izviđačima u Stolivu u kampu Odreda izviđača Lola iz Niša. Za sedam dana boravka mališana u kampu, naša ekipa će redovno izveštavati o njihovim aktivnostima na sajtu, fejsbuk stranici gde možete pogledati slike i čuti uživo program iz Stoliva.

U četvrtak 22. i petak 23. avgusta, u emisiji Cool presek od 12 do 14 sati, možete čuti uživo uključenja iz Stoliva, a od ponedeljka 26. do četvrtka 29. avgusta, na našem strimu možete čuti uživo emisiju Brčkanje VS Krčkanje od 10 do 12 sati. A, dok se ekipa brčka u Stolivu, deo ekipe je ostao i u Nišu, te ćemo čuti kako se oni brčkaju na vrelom asfaltu.

Aktuelnosti, novine, zanimljivi gosti, izviđače priče i još dosta korisnih informacija iz Stoliva očekuju vas svakodnovno u našem programu od 10 do 12 sati u specijalnoj emisiji namenjenoj aktivnostima izviđača iz kampa u Stolivu.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *