Super radio ponovo vam pušta „Prirodni tempo“

Dizajn: Dimitrija Savić

Da li se i vaš šimšir osušio ovog leta? Ne, to nije najnovija brzalica, već zaista jedan od problema koji je zadesio mnoge ponosne vlasnike bašti. Srećom, biološko društvo „Dr Sava Petrović“ na našem radiju ponovo realizuje emisiju „Prirodnim tempom“, a ovo je samo jedno od pitanja na koje ćete imati priliku da čujete odgovor u petak od 17 sati.

Ipak, glavna tema ovonedeljne emisije je preusmeravanje Toplodolske reke u Zavojsko jezero radi povećanja prozvodnje električne energije u hidroelektrani. O tome kakav bi uticaj preusmeravanje imalo na ekosistem i mnoge vrste koje u toj reci žive govoriće gosti emisije: Tomislav Pančić, predsednik mesne zajednice Temska i Aleksandar Jovanović Ćuta iz Udruženja građana „Temska“.

Osim toga, biće reči i o raznim aktivnostima kojima se možete priključiti u narednom periodu, kao i o zaštiti voda u Srbiji.

U novoj sezoni spremili smo novi dizajn, nove džinglove, nove rubrike i – novu voditeljku! Budući da je urednica emisije Dimitrija Savić (poznata po uzrečici „Sjajno!“) sada na doktorskim studijama u Minhenu, ona postaje siva eminencija, dok će emisiju voditi Aleksandra Trajković Stanković, njena koleginica iz biološkog društva „Dr Sava Petrović“.

Pratite emisiju „Prirodnim tempom“ svakog petka od 17 sati na Super radiju.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *