Super radio međ’ balončićima od sapunice

Od 11:30 do 12:30 družimo se sa vama u Čairu, ispred ili u Dečjem kulturnom centru, a uokviru obeležavanja „Global Bubble Parad“, koju u Nišu organizuje udruženje AzBuki.

Program kreće već u 11 sati nastupima pobednika „Majske pesme“, plesača i sportista. U to vreme počinju i besplatne radionice za decu na kojima će se praviti „sprave za isradu mehurića“.

Od 12 sati počinje parada balončića od sapunice, a od 13 sati Bubble Rock festival na platou ispred Dečjeg centra.

Šta je „Global Bubble Parad“?

Ovo je internacionalni pokret strasnih pojedinaca koji dele mišljenje da je sreća putovanje, a ne destinacija tako što se uključuju u zajedničku lokalnu, mirnodopsku paradu mehurića od sapunice.

Sa ciljem da promoviše raznolikost i pozitivne interakcije unutar zajednica, Global Bubble Parade je zamisao fondacije 100happydays.

Bubble Parade je globalan događaj. Prošle godine, učestvovalo je više od 80 gradova širom sveta.

Bubble Parade je potpuno besplatna – sve što treba da uradiš je da odgovoriš na događaj lokalne parade, pozoves svoje prijatelje, i doneses dosta balončića + sreće na paradu 28. maja u parku Čair!

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Jedan komentar na “Super radio međ’ balončićima od sapunice

  1. Pingback: Super radio međ’ balončićima od sapunice | Niške Vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *