Super radio dočarava Ameriku

Da li želite da provedete godinu dana u Americi? Da pohađate američku srednju školu i živite u američkoj porodici? Da se družite sa Amerima i podelite sa njima kulturu Srbije? I još sve to – za dž!

Da li biste imali hrabrosti i odlučnosti za to?

Na radio nam stižu četiri učesnice FLEX (Future Leaders Exchange) programa razmene da svoje iskustvo podele sa nama.

Govorićemo o pripremi i prijavi na program – i o tome kakve sve osobine i veštine kandidat treba da poseduje. Pričaće nam o svom iskustvu „preko bare“, kao i o tome čime su zauzete u Nišu ovih dana.

Ukoliko pohađate prvi ili drugi razred bilo koje srednje škole, ili ste zainteresovani da saznate više o ovom programu, pridružite nam se uživo u ponedeljak, 10. septembra, u 19h.

Autor teksta i voditelj emisije: Petar Đorđević

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *