Sumiramo još jednu Cool nedelju uz mnoštvo gostiju

Petak je mnogima omiljen dan jer najavljuje vikend – period kada konačno možemo malo da predahnemo i odmorimo od svakodnevnih radnih aktivnosti.

Poslednji Cool Presek za ovu nedelju biće posebno zanimljiv, da vas u potpunosti razdrama i pripremi za vikend.

Na početku emisije dolazi nam Marko Nikolić, poznati sportista, društveni aktivista i motivator, koji će govoriti o novim aktuelnostima, ali i napraviti osvrt na negativne kritike koje je dobio nakon nedavnog gostovanja na Balkan Info kanalu.

Govorićemo i o društveno odgovornim aktivnostima, a sa tim u vezi dolaze nam gosti iz organizacije „Fondacija 1%“ sa kojima ćemo pričati o aktivnosti „Tvoj servis za mlade talente“.

Ugostićemo i Mladena Đorđevića, poznatog pisca, koji će sumirati utiske sa sinoćne promocije knjige, ali i najaviti novitete.

Sa gostima u studiju razgovara Nikola Golubović.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *