Studentski informator, ponedeljak 7. oktobar

cropped-logo.pngNova sezona emisije Studentski informator kreće od, ponedeljka 7. oktobra, samo na Super radiju od 18 do 19 sati. Studentske vesti, putovanja, seminari, stipendije, konkursi i druge korisne informacije očekuju vas svakog ponedeljka od 18 sati na Super radiju.

U prvoj emisiji, govorićemo i sa našim sagovornicima najavljivaćemo sledeće događaje:

– Fond za mlade talente raspisao je konkurs za stipendiranje najboljih studenata drugog i trećeg stepena na  na Univerzitetima zemalja članice Evropske unije i Evropske asocijacije za slobodnu trgovinu (EFTA) i na vodećim svetskim Univerzitetima za školsku 2013/2014. godinu. O čemu je ovde reč reći će nam Miloš Radosavljević.

Seminar „Politika pojedinca“ organizuje Libertarijanski Klub – Libek u saradnji sa fondacijom Friedrich Naumann. Kome je namenjen seminar, kako da se prijavite i šta možete da očekujete saznaćemo od Milođa Nikolića predsednika organizacije.

– Raspisan je i konkurs za novu generaciju branitelja ljudskih prava, a više o ovom konkursu razgovaramo sa Ivanom Đurićem iz Inicijative mladih za ljudska prava koja je raspisala ovaj konkurs.

– Svim mladim ljudima pruža se i mogućnost da posete Letoniju, u okviru omladinske razmene „Folklor u akciji – Letonija“, a kako da se prijavite i posetite ovu zemlju govorimo sa predsednikom organizacije MIT – Mladi i Talentovani, Samedinom Rovčaninom.

– U svakoj emisiji u okviru rubrike Uključi se, predstavićemo vam i po jednu organizaciju u kojoj biste mogli da budete aktivni. Ovog ponedeljka, predstavljamo studentsku organizaciju AIESEC, a više o organizaciji i o tome kako da postanete član razgovaramo sa pr-om, Nikoletom Đorđević.

U emisiji od 18 do 19 sati, osim informacija koje vaše studiranje mogu da učine zanimljivijim podelićemo vam i nagrade. Ovog ponedeljka, vaš nagradodavac je Izdavačka kuća „Clio“ iz Beograda koja će pokloniti knjigu „Zvezde supermarket kulture“ autorke Maje Vukadinović.

Emisija Studentski informator, svakog ponedeljka od 18 do 19 sati samo na Super radiju.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *