Studenti i uspešnji lideri današnjice na jednom mestu

Youth Speak Forum i u Nišu

Prilika za studente koji žele da razmene znanja i iskustva sa uspešnim liderima današnjice je utorak 17. novembar. Prema najavama, učesnike foruma očekuje pronalaženje akcionih koraka za rešavanje problema sa kojima se mladi susreću.

Regionalni centar za obrazovanje biće mesto na kome će se sastati studenti i uspešni lideri današnjice okupljeni oko iste ideje. Kako kažu u najvećoj studentskoj organizaciji na svetu, Aiesec,  organizatoru Youth Speak Foruma, cilj je da se ovim dešavanjem kod mladih ljudi podigne svest o bitnosti neformalnog obrazovanja i preduzetništva.

Organizovanje foruma prethodila je Serbia Youth Voice anketa, koju su aktivisti organizacije realizovali u saradnji sa kompanijama Coca Cola Hellenic i GFK. Podaci su pokazali da su studenti zainteresovani za unapređenje svog neformalnog obrazovanja i preduzetništva te je i forum posvećen ovim temama.

Sa studentima će se na prvom Youth Speak Forumu u Nišu družiti predstavnici Delhaiz-a, Erste Banke, Trigal osiguranja, Adver City-a kao i predavači Lidija Marković Rosati, Marijan Cvetković i Branko Krsmanović.

Prema najavama organizatora, učesnici foruma imaće mogućnost da saznaju i o Global Talent program stručnih plaćenih praksi u inostranstvu.

Učešće je besplatno, a prijave su dostupne na ovom linku.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *