Studenti iz Evrope i Niša zajedno na kampu

best tekst 1Studenti sa evropskih univerziteta i Univerziteta u Nišu, družiće se i razmenjivati znanja i iskustva na desetodnevnom letnjem kampu u Nišu.

Tradicionalni, letnji kamp, Udruženja Studenata Tehnike Evrope – Best, ove godine okupiće 25 oro studenata sa preko 90 evropskih univerziteta i 15 studenata sa Univerziteta u Nišu. Na ovogodišnjem akademskom kursu „„May the Skills Be With You“ svi oni će, zajedno, imati ukupno 35 sati akademskih predavanja, treninga i radionica, na temu komplementarnih veština i neformalnog obrazovanja. Kroz teoriju, ali i praktične veštine, svi polaznici će učiti o komunikacijskim i prezentacionim veštinama, upravljanju vremenom i projektima, kao i rešavanju konflikata.

Ovaj akademski kurs nije samo edukativnog karaktera, te će učesnici moći da bolje upoznaju Niš i okolinu ali i da se druže na tematskim večerima. Gosti su im osim obilaska Niša, pripremili i Srpske, Internacionalne večeri, brojne radionice, igrice, žurke. Tako će i 15-oro studenata sa Univerziteta u Nišu, moći da upozna na Internacionalnoj večeri i kuhinju, običaje, kulturu, tradiciju svojih kolega iz Evrope.

Letnji akademski kurs, u organizaciji Best-a se održava od 21. do 31. jula

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *