Strip u ruke i pravac na noć stripa

NOC STRIPAtekstU jubilarnoj desetoj noći muzeja bioskop Kupina priprema program namenjen stripu.

“Noć stripa”  će početi u 18 sat, u foajeu bioskopa, razmenom stripova i izlaganjem radova alternativne grupe umetnika “Čaj…odličan”, koju čine Predrag Stamenković, Dušan Cvetković, Toni Radev i Vladimir Pavlović. Pored multimedijalne izložbe radova grupe “Čaj…odličan”, biće predstavljeni i radovi Gorana Kamenova i Srđana Stoiljkovića.

U 19 h u sali 2 bioskopa Kupina  premijerno prikazujemo polučasovni dokumentarni film o superherojima sa malog i velikog platna “Stripovanje”, čiji su autori Zlatibor Stanković i Vladimir Yankee Krstić.

Nakon filma će se u foajeu održati promocija programa strip izdavača “Darkwooda”-a i  novootvorene niške striparnice “Južni Darkwood”

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *