Stipendije za studiranje u inostranstvu

Moguće je izabrati i studije na Harvardu. Foto: http://libcom.org/

Moguće je izabrati i studije na Harvardu. Foto: http://libcom.org/

Fond za mlade talente, raspisao je Konkurs za stipendiranje najboljih studenata studija drugog i trećeg stepena na univerzitetima u zemljama članica Evropske unije i Evropsku asocijaciju za slobodnu trgovinu.

Konkurs za stipendiju za školovanje na vodećim svetskim univerzitetima za školsku 2013/2014. godinu, otvoren je do 11. oktobra 2013. godine, a pravo na stipendiju imaju studenti koji upisuju studije drugog i trećeg stepena. Kompletno saopštenje, propozicije, potrebnu dokumentaciju i spisak vodećih svetskih univerziteta možete preuzeti sa ovog linka.

Fond za mlade talente, osnovan je pri Ministarstvu omladine i sporta, a od 2008. godine stipendirao je preko 10800 srednjoškolaca i studenata.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *