Stipendije Francuskog instituta u Srbiji

Studiranje francuskaStipendije koje pokrivaju troškove školarine, života u Francuskoj i socijalnog osiguranja, dodeliće i ove godine Francuski institut u Srbiji.

Najbolje studente niškog Univerziteta očekuju ove stipendije samo pod jednim uslovom: da su spremni na mobilnost i usavršavanje svojih veština i nadograđivanje znanja.
Stipendije koje Francuski institu u Srbiji dodeljuje svake godine srpskim studentima, namanjene su akademcima koji žele da nastave školovanje u Francuskoj za nivo master II i doktorate.

Promocija stipendija Francuske vlade i promociju studija u Francuskoj radiće agencija Campus France i Francuski institu u Srbiji. Datum je sreda 19. novembar, a mladi mogu da biraju da li žele da posete Filozofski fakultet (salu 434) u 12 sati ili Elektronski fakultet (amfiteatar A1) u 14 sati.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *