Stigao je Facebook At Work, ali ne svima

Foto: www.facebook.com/help/work - skrinšot

Foto: www.facebook.com/help/work – skrinšot

Da bi poslovna komunikacija unutar kompanije bila bolja i to bez standardnog Facebook-a koji zabranjuju mnoge kompanije, zaposleni u Facebook-u su napravili društvenu mrežu za vaše radno mesto – Facebook at Work (Fejsbuk na poslu).

Najavljeno je da će od danas biti dostupne aplikacije za Android i iOS, kao i sajt za pristup putem računara.

Poslovni Facebook izgledaće kao i standardni i imaće iste alate i funkcije, ali unutar nje neće biti objavljivani oglasi i navodno neće pratiti ono što radite.

Supervizori će moći da kreiraju ko može da se prijavi, a zaposleni će imati mogućnost da se prijavi na Facebook At Work i putem svog ličnog naloga.

Trenutno je ograničen broj kompanija koje se mogu prijaviti ali se Facebook At Work širi. Još nije poznato kada će biti dostupan svima na korišćenje.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *