Štek House traži nove „stanare“

Štek house tekstUkoliko želite da budete okruženi kreativnim ljudima, onima koji imaju inicijativu jer ste jednostavno i vi takvi „po prirodi“ evo zanimljive priče za vas.

Udruženje građana „Štek House“ raspisalo je konkurs za prijem novih članova.

Ukoliiko vas interesuje društveni aktivizam omladinska politika, organizacija događaja, kultura, ekologija i životna sredina ali i tehnologija „Štek House“ je baš po vašoj meri, a i traži nove „stanare“.

Konkurs za prijem novih članova je otvoren do 25. marta, a prijvani formular možete videti na Štek House

„ Štek House“ predstavlja multidisciplinarnu platformu sa ciljem unapređenja života mladih, podrške u realizaciji njihovih ideja, spajanje edukativne, kulturne, ekološke, stvaraličke ali i komercijalne aktivnosti. To podrazumeva organizaciju izložbi, predavanja, radionica, promocija, koncerata i edukativnih programa. Takođe se zalaže za umrežavanje mladih iz Niša sa mladima iz drugih gradova ali i državama u okruženju u cilju podizanja svesti i zagovaranja dijaloga na različite teme koje predstavljaju problem mladih na Balkanu. „Štek House“ promoviše pozitivnost, kreativnost, humanost, volonterizam, mlade i talentovane ljude.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *