Startap centar Niš raspisuje konkurs za nove stanare

Foto: Andrej Jovanović i Mirko Stanimirović

Startap centar Niš je, u cilju razvoja inovativnog preduzetništva i podrške mladima u pokretanju sopstvenog biznisa raspisao javni poziv potencijalnim stanarima za korišćenje usluga i povezivanje. Budući stanari biće u prilici da dobiju potpunu infrastrukturnu podršku, mogućnost korišćenja opreme za primenjeni i naučno-istraživački rad, mentorsku i savetodavnu podršku u oblasti prava, menadžmenta i knjigovodstva, a fokus je na kontinuiranoj edukaciji i umrežavanju.

Ovaj konkurs otvoren je za sve koji planiraju da pokrenu svoj startap ili imaju već registrovana inovativna tehnološka preduzeća koja posluju manje od dve godine. Konkurs je trajno otvoren od 29. marta 2019, a prvi presek prijava biće 15. maja.

Više o radu Startap centra i otvorenom pozivu, rekla nam je Aleksandra Ristić, saradnica za marketing Startap centra, u emisiji Coolminacija. Poslušajte na linku:

Elektronska prijava za korišćenje Startap centra vrši se popunjavanjem formulara na zvaničnom veb-sajtu , uz dostavu tražene dokumentacije u PDF formatu, direktno putem veb-sajta ili elektronskom poštom na office@startupcentarnis.org.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *