Stand up komedija u bioskopu Kupina

karavan web plakatPo prvi put u Nišu najavljeno je veče stand up komedije, u subotu 23. februara u bioskopu Kupina od 20 sati.

Najavljeno je da će nastupiti komičari iz organizacije standup.rs: Srđan Dinčić, Jelena Radovanović i Nikola Silić.

Cena karte u pretprodaji je 250, a na dan predstave 290 dinara.

Kada se rodio imao je 3,5 kg, sad ima oko 90 kg. Dakle, vrlo napredna beba. Smisao za humor nasledio od babe, a ko ga je video kako igra fudbal posvedočiće da je i tu malo povukao na babu. Kada je razmišljao čime bi mogao u životu da se bavi savetovali su mu da samo posluša svoje srce. Tako je počeo da “lupeta”. Smatra da je humor najbolji i najlepši način kojim se može dokazati nedokaznom, objasniti i onom ko ne želi da sluša, pokazati onom što ne želi da vidi, jer slatkim rečima se najbolje soli pamet. Ne voli narcisoidne ljude jer te budale misle da su lepši i pametniji od njega. Dobro podnosi poraze, ne podnosi pobednike. Obožava da se igra rečima a katkad i glavom.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *