Šta vas ove nedelje čeka „Između korica“?

Produženi vikend iza nas bio je idealna prilika da se opustite i prepustite omiljenoj knjizi (ili knjigama). Nadamo se da su vam naše preporuke u tome pomogle.

Vikend koji nam sporo dolazi nije produžen, ali možda uspete da izdvojite taman dovoljno vremena za neku od naših ovonedeljnih preporuka. Čak smo pitali i vas da preporučite nešto za „jedno sedenje“, a najpopularniji komentator/ka dobiće knjigu izdavačke kuće Laguna. Igrajte se i vi, ili glasajte za omiljeni komentar ovde.

Slušajte nas od 18 časova, kada ćemo pričati o jednoj sada već kultnoj ekranizaciji, jednom poznatom pesniku i vratiti se mom omiljenom žanru – epskoj fantastici. Budite uz Super radio.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *