Šta sve možete čuti na konferenciji informacionih tehnologija?

IT konferencija tekstNa radost svih zaljubljenika u informacione tehnologije konferencija „Technology ‘n’ Trends“ i ove godine biće održana na Elektronskom fakultetu. Četvrta T’n’T konferencija zakazana je za  15. i 16. april u Svečanoj sali Elektronskog fakulteta, oba dana u trajanju od po 3 i po sata – od 14:00 do 17:35.

Ukoliko želite da uđete u svet virtuelne realnosti i 3D programiranja, čujete nešto o Hybrisu, programiranju grafičkih procesora, kao i o konfiguraciji procesora i komponentama bez kojih ništa od današnje tehnologije ne bi postojalo, T’n’T konferencija je pravo mesto za vas.

Prijava za učešnje je obavezna i vrši se putem ovog linka, gde takokođe možete pogledati predavače, njihove teme i satnicu događaja.

Konferenciju oganizuje Studentski inovacioni centar Elektronskog fakulteta – SICEF.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *