Šta su to „Bumerang veze“?

Pitaj psihologa  slajdTema prve emisije „Pitaj psihologa“ na Supe radiju je Ponovo zajedno. Ukoliko imate pitanja za naše psihološkinje iz Psihosfere postavite ih na vreme i očekujte besplatan savet u današnjoj emisiji od 14 sati.

* Šta su to bumerang veze?

* Zašto se uporno vraćamo istim partnerima i činimo iste greške?

* Kako izaći iz začaranog kruga?

* Kojih pravila se trebamo držati ako želimo da se pomirimo sa partnerom?

* Slušati razum ili srce?

* U kojim slučajevima je pomirenje „dozvoljeno“?

* Kako reći drugima da ste posle svega opet zajedno?

Odgovore na ova ali i mnoga druga pitanja vezana za temu „Ponovo zajedno“ možete čuti u današnjoj emisiji Pitaj psihologa koju Super radio realizuje u saradnji sa Psihosferom iz Niša.

Psihološkinje centra, Tamara Đorđević i Sandra Mojašević su tu da odgovore na sva vaša pitanja potpuno besplatno. Dovoljno je da svoje pitanje pošaljete na superradionis@gmail.com, pozovete 018/42-87-593 ili nam pošaljete privatnu poruku na našoj Fejsbuk stranici.

Emisija Pitaj psihologa od 14 sati samo na Super radiju.

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *